Conference League

Με πλήρες «οπλοστάσιο» κόντρα στη Χαρτς ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την Τετάρτη την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στη Χαρτς την Πέμπτη και την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Europa Conference League.

Με όλα τα «όπλα» του στη φαρέτρα, πλην του Φελίπε Σοάρες, θα υποδεχτεί τη Χαρτς ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa Conference League και με το υπέρ του 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση στο Εδιμβούργο.

Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» την Τετάρτη στην Τούμπα περιλάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Φελίπε Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στους Σκωτσέζους, αντίθετα κανονικά σε αυτή βρίσκονται οι Τόμας Μουργκ και Αλί Σαμάτα.

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 23 παικτών για την προσπάθεια εισόδου στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή την αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x